Uniszex humor.Társkereső, csajozás, pasizás, randi, ismerkedés. Igen itt rátalálhatsz a szerelemre! Csajozhatsz, pasizhatsz, randizhatsz, társat kereshetsz! Regisztrálj ingyenesen most. Kötetlen Ismerkedés 2020053005
hirdetés
szöveg
Unisex Humor
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szeretõ
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelõ
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelõ
14. villanyszerelõ
15. sofõr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos


A természeted is fontos.
Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erõs
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendõ
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértõ
22. elegáns
23. egyértelmû
24. szeretetteljes
25. hidegvérû
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtõl)
34. nyugodt
35. sármos
36. hûséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:
- féltékeny, de mégis aggódó
- jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több idõt mint a nõvel
- adj a nõnek szabadságot, de mégis mindig érdeklõdj, hol és kivel volt
- öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nõt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a kulcsát.
Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az elsõ csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnõjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nõ ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az elsõ gitárossal.

Magi...


Mi kell a nőnek?

A férfinépség örök dilemmája, hogy vajon „Mi kell egy nőnek?” Nagyon nehéz megállapítani, még női szemmel is, mert sokszor mi magunk sem tudjuk, hogy mi kell nekünk. Ez vicces egy kissé, úgy gondolom. De ha végiggondoljuk, nagyon sok dolgot szeretnénk mi egy férfitól, talán sokszor túl sokat is várunk el tőlük, ami nem túl szép tőlünk, nőktől.

Először is minden nő szereti, ha kényeztetik. Ha odabújhatnak párjukhoz, ha simogatják őket, becézgető szavakat suttognak. Ezek a dolgok csak odafigyelés kérdései, márpedig sok férfit elhagy ez az apró figyelmesség, ami számunkra viszont nagy jelentőséggel bírna.

A férfiak nem nagyon jegyeznek meg időpontokat, de azért – véleményem szerint – egy-egy dátumba nem halnának bele, például a kedvesük név – illetve születésnapjuk dátumának megjegyzésébe. Ez lenne a minimum. A többi (pl.: Valentin nap, nők napja… stb. már csak hab a tortán). 

Nem csak a „jeles napokra” kellene figyelniük, hanem csak spontán is meg lehet lepni a párunkat. Például egy mozijeggyel (lehetőleg olyan filmet nézessenek meg párjukkal, amiről tudják, hogy szívesen megnézné, nem pedig unatkozna alatta); vagy egy csokor virággal, vacsora meghívással, de ha erre nincs lehetőség, a bátor, vállalkozó szellemű urak otthon is főzőcskézhetnek, a legutolsó esetben rendeljenek valamit, ha a főzés nem jött össze. :)

Ha esetleg a szex sem olyan szenvedélyes, nagy örömet, kielégülést nyújtó, mint eddig volt, akkor dobjátok fel valamivel ti is fiúk! Nem csak a nőknek kell tudniuk előttetek táncikálniuk, vetkőzniük! Még akkor is örömet szerezhettek egy tánccal, ha az nem lesz túl jó, mert legalább viccesnek fogják tartani a hölgyek, és az már fél siker :)

Ez csak néhány tipp a kapcsolatok szürkeségének „kiszínezéséhez”, talán elindító lehet Számotokra újabb ötletek kreálásához. Sok szerencsét kívánok hozzá!

Nyesznyerke

 

A férfiak meghódításának 10 aranyszabálya
  1. Légy őszinte: mindig mond el a véleményedet, tárd fel az érzéseidet, de ne vidd túlzásba!
  2. Add magad: ne játszd meg magadat soha egy férfinak! Mutasd meg az igazi énedet, ne add ki magadat másnak soha, mert a turpisságra úgyis fény derül előbb, vagy utóbb!
  3. Légy humoros: egy férfi szereti, ha egy nő veszi a poénjait, még akkor is, ha azok nem valami nagy szám poénok!
  4. Légy „egyszerű”: a férfiak akármennyire is megnézik a „plázacicákat” nem gondolják soha egy percig sem komolyan, hogy egy „olyan” nővel járni tudnának. Ők az egyszerű, ám mégis csinos lányokat kedvelik.
  5. Legyél vonzó: mindig legyél vonzó, és szánj időt magadra egy férfi kedvéért, hidd el megéri „tollászkodni” néhány percet a fürdőszobában. De soha ne feledd, nem kell ezt sem túlzásba vinni, mert az visszataszító lehet!
  6. Mosolyogj: semmi sem lehet fontosabb egy-egy kedves mosolynál, ami olykor bíztatásra is sarkallhatja a kiszemelt partnert. Sokat dob az emberen egy mosoly, de vigyázz, ne menjen át vihogásba, mert az idétlennek hat!
  7. Légy belevaló: mond ki, amit gondolsz, vállalj be néhány dolgot, amit úgy érzel, hogy az erkölcsiség és a kultúra határain belül vannak!
  8. Legyél szenvedélyes: semmi nem kápráztat el jobban egy férfit, mint egy szenvedélyes tekintet, buja mosoly, egy csipetnyi kacérság.
  9. Légy okos: ne ülj a partnered mellett, mint egy kuka, és csak bólogass neki, hanem legyen saját, önálló gondolatod. A férfiak nem szeretik a buta nőket, főleg nem az ostobaságaikat!
  10. Kényeztesd: a férfiak bármennyire is erősnek mondják magukat, imádják, ha hozzánk bújhatnak, hiszen nekik is szükségük van az odafigyelésre, a babusgatásra.

Nyesznyerke


Milyen egy jó párkapcsolat?

Millió kérdés merülhet fel az emberekben azzal kapcsolatosan szakítás, vagy válás után, vagy csak egy rosszul működő kapcsolatban, hogy hogyan lehetne az jobb.
Én csak a saját tapasztalataim útján tudnék erre válaszolni, mert volt részem szörnyű kapcsolatban, és most részem van egy fantasztikusan jól működőben. Persze most a fejemhez vághatnák sokan: "Persze, na, ne etessen itt ilyen baromságokkal, hogy van tökéletes kapcsolat!"
Én is azt mondom, hogy létezik tökéletes, az enyém sem az, csak, a tévedések elkerülése végett.
Nem vagyunk hosszú ideje a párommal, de úgy érzem minden, megvan a kapcsolatunkba, ami egy jó párkapcsolathoz kell. Ezeket most megosztom Veletek.
Én nagyon bizalmatlan voltam Vele eleinte, de Ő nem adta fel.
Szépeket mondott és folyton azt hangsúlyozta, hogy ilyen nő kell neki feleségnek, amilyen Én vagyok. Mindig kedveskedett egy-egy aprósággal, ami elengedhetetlen szerintem. Fontos, hogy tudjon meglepetéseket okozni, ezt szeretik a nők.
Amikor kialakult a 100%-os bizalom-de már előtte is-mindent megbeszéltünk, bármiről volt is szó. Nem kellett félnünk semmitől, mikor elmondtunk a másiknak valamit.
Szorongás nélkül tudtunk beszélgetni, tanácsot kérni egymástól.
Mindig keressük egymást, ha esetleg nem találkoznánk. Ez is fontos, hogy valamelyik fél keresse a másikat, ne mindig csak az egyik erőlködjön, mert annak semmi értelme. Véleményem szerint a legfontosabb egy kapcsolatban az őszinteség, a bizalom, a megértés, a türelem, az odaadás, egymás segítése minden élethelyzetben, még akkor is, ami még akkor is, amikor az embernek semmi kedve nincs hozzá. Itt kezdődik a szeretet, amikor magunkat tudjuk nyújtani a másiknak, a teljes lényünket, gondolatainkat, érzéseinket...
Ha mindezt valaki fel tudja ajánlani a párjának, akkor ott különösebb probléma adódhat, de csak akkor, ha kölcsönös a dolog!
Dióhéjban ennyi a lényege a jó kapcsolatnak.

Nyesznyerke

Belépés
E-mail cím Jelszó
www.titkosrandi.titkosrandi.hu
© Copyright 2005 Habostorta - Társkereső
Készítette: